JeugdZORG - RECHTvaardig - SOS-Jeugdzorg

SOS-Nieuws

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 70 niet laden

JeugdZORG - RECHTvaardig

juni 25 2016

JeugdZORG - RECHTvaardig

Woensdag 29 juni 2016 zal er een manifestatie plaatsvinden op het Malieveld voor ouders, familie van gezinnen die met jeugdzorg te maken hebben (gehad), hulpverleners uit de (jeugd)zorg zijn ook welkom.


Jeugdzorg zou een instantie moeten zijn waar je als ouders terecht kunt met je zorgen en vragen over je kinderen, zonder angst voor ondeskundig handelen, speculaties in rapporten en machtsmisbruik van een gezinsvoogd . Een jeugdzorg die niet telkens de wet met voeten treed. Wij van stichting SOS Jeugdzorg willen deze dag vertellen over onze voorstellen voor een professionele en transparante jeugdzorg. Er zijn sprekers uit de advocatuur, politiek, Joep Zander (pedagoog) en ouderbelangenorganistaties. Bikers Against Child Abuse International Nederland zal aanwezig zijn met een voorlichtingsstand en zal u graag te woord staan. Er is een liveband en een springkussen voor de kinderen.


14:00 – 14:30 uur verzamelen Malieveld - 17:00 uur Afsluiting. Deze manifestatie wordt mede mogelijk gemaakt door: Finally Event Groep als sponsor van stichting SOS-Jeugdzorg.


Programma onder voorbehoud:

Mike Reijnen, initiatiefnemer zal de dag openen

Ranada van Kralingen van Jeugdzorg Dark horse http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.nl/

Joep Zander kunstenaar, pedagoog, schrijver serie boeken en diverse artikelen over het ouderverstotingssyndroom (PAS) zal spreken over de openbaarheid van uitspraken en de praktische gevolgen van het gebrek ervan.

Advocatuur: Peter Prinsen, Huib, Struycken, Lucien Nix, Salina Bosmans, Raymond Tamboenan en Mieke Krol

Jasna Nahrini (inside autism, ABA begeleidster)

Lukretia S. Bressers Tuinstra is onderwijskundig pedagoog en zal spreken over onderwijs in combinatie met jeugdzorg.

Hedda van Lieshout namens de Eigen Kracht Centrale vertelt over het recht van gezinnen op een familiegroepsplan en haar ervaring met de eigen kracht van ouders.

Wouter Smit of Norbert Klein van de Vrijzinnige partij.


Nadere informatie:

Lees 5255 keer Laatst aangepast op vrijdag, 12 november 2021 13:09
Beoordeel dit item
(5 stemmen)